Дасторкон ажары
06.07.2020Мергенчи салаты
Керектүү азыктар:
Уй эти – 200 гр
Капуста – 300 гр
Болгар калемпири – 1 даана
Бадыраң – 2 даана
Пияз – 1 даана
Укроп
Өсүмдүк майы
Лимон согу
Даярдоо ыкмасы:
Этти сууга бышырып, ичке тилкелеп туурап алабыз. Капуста, болгар калемпири, бадыраңды узун-узун ичке туурайбыз. Пиязды жарым шаар түрүндө туурайбыз. Даяр болгон азыктарды салат салгычка салып, жакшылап аралаштырабыз. Үстүнө лимон согун өсүмдүк майын куюп, татымына жараша туз себелейбиз.
Булак:BULUT.KG