Дасторкон ажары

Мергенчи салаты

Керектүү азыктар:

Уй эти – 200 гр

Капуста – 300 гр

Болгар калемпири – 1 даана

Бадыраң – 2 даана

Пияз – 1 даана

Укроп

Өсүмдүк майы

Лимон согу

Даярдоо ыкмасы:

Этти сууга бышырып, ичке тилкелеп туурап алабыз. Капуста, болгар калемпири, бадыраңды узун-узун ичке туурайбыз. Пиязды жарым шаар түрүндө туурайбыз. Даяр болгон азыктарды салат салгычка салып, жакшылап аралаштырабыз. Үстүнө лимон согун өсүмдүк майын куюп, татымына жараша туз себелейбиз.

Булак:BULUT.KG